Novosti

2. BMW FEST Ljubuški 2016.

U organizaciji BMW kluba Ljubuški održava se drugi međunarodni skup i druženje vlasnika i ljubitelja BMW vozila pod nazivom 2. BMW FEST Ljubuški 2016 (vodopad Kravice). Početak okupljanja održat će se dana 14. svibnja.2016. (subota) sa početkom u 13.00h na parkingu slapova Kravice.

 Očekuje Vas cjelodnevni program uz atraktivne hostese, DJ-a, glazbu uživo, natjecanje u oldschool style-u, German style te low i noise, bogata tombola uz mnoštvo nagrada i večernji party sa početkom u 21.00h. Organizatori su za sve posjetitelji pripremili roštilj i piće po promotivnim cijenama. Na prošlogodišnje prvom BMW festu koji se je održao 17. svibnja 2015. godine bilo je oko 250 BMW vozila i oko 2000 posjetitelja. Ovom prilikom iz BMW kluba Ljubuški zahvaljuju se svim pokroviteljima koji su podržali 1. BMW fest pod nazivom BMW meeting waterfalls Kravice 2015. i jedno veliko hvala JP PARKOVIMA doo na ustupljenom parkingu na slapovima Kravice. 

Generalni pokrovitelji 2. BMW festa : Frizerski salon Hair Boss , Balkan Art graviranje , servis automatskih mjenjača Majić.

Medijski pokrovitelj : Radišići portal